dissabte, 8 de desembre del 2012

2a Manifestació Cívica


Per dignitat: 2a manifestació cívica per reivindicar el nou Severí i el centre de dia/residència.

Ara fa un any, el 5 de maç de 2010, es va fer la 1a manifestació cívica per reivindicar als poders públics la construcció de tres infraestructures essencials per al nostre poble: la variant, el nou centre educatiu Severí Torres i el centre de dia/residència. Més d'un any després, i amb reiterats incompliments per part dels polítics autonòmics responsables, estan pendents d'adjudicar-se i d'iniciar-se les obres del nou Severí Torres i estan totalment paralitzats els projectes de centre de dia/residència.

  
Per això, la PCiC junt a les associacions RESPIR, AFICAS, Asociación de Jubilados y Pensionistas de Villanueva de Castellón, AMPA del CEIP Severí Torres, i Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera,convoquem a tot el poble a la 2a manifestació cívica, que es celebrarà a les 17 h del divendres 25 de març de 2011 des de les portes del Severí Torres (Ronda l'Almenà), per continuar reclamant e l nou Severí i el centre de dia/residència .

El recorregut de la 2a manifestació cívica serà des del Col·legi Severí Torres- Edifici verd (ronda L'Almenà, 31), per l'Avda. de Cuba, carrer St. Domènec, carrer Josep Talens, Avda. de Blasco Ibáñez, Parc de l'estació, carrer del mestre Serrano, pça de l'ajuntament, carrer Pérez Cabello i finalitzarà en la ronda de l'Almenà, 31, on es llegirà un manifest i es dissoldrà la manifestació.

La Plataforma Cívica Castellonera (PCiC) ha fet els tràmits legals pertinents davant la Delegació del Govern. Així mateix, la PCiC es responsabilitzarà d'aplicar les mesures necessàries per l'adequat desenvolupament de la manifestació i disposarà un servei d'ordre intern amb persones identificades mitjançant jupetins grocs i les sigles PCiC.


Per manifestar el vostre suport podeu contactar amb:
o al telèfon 658 847 163

Castelló, 11 de març de 2011.

Document sol·licitant la manifestació a la Delegació de Govern