dissabte, 8 de desembre del 2012

3a Manifestació Cívica


La Plataforma Cívica Castellonera (PCiC) ha fet els tràmits legals, pertinents davant la Delegació del Govern, per convocar junt a altres associacions del poble - RESPIR, AFICAS, AMPA del CEIP Severí Torres, Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera i Plataformes per l'Ensenyament Públic de les Riberes Alta i Baixala 3a manifestació cívica per continuar reclamant el nou Severí, el centre de dia/residència, la finalització de la circumval·lació i pel manteniment de les infraestructures i dels serveis públics bàsics de qualitat.


L'inici d'aquesta està previst per a les 17 h del divendres 25 de maig de 2012 des de les portes del Severí Torres (Ronda l'Almenà) . L a manifestació discorrerà des del Col·legi Severí Torres- Edifici verd, per l'Avda. de Cuba, carrer St. Domènec, carrer Josep Talens, Avda. de Blasco Ibáñez, Rvdo. Juan Vidal, carrer del mestre Serrano i pça de l'ajuntament, on finalitzarà, es llegirà un manifest i es dissoldrà la manifestació.

Ens agradaria poder comptar amb el recolzament, la implicació i participació de totes les persones que així ho desitgen a títol col·lectiu o individual per al millor desenvolupament d'aquesta nova acció reivindicativa que, sumada a les que ja estan executant els diferents col·lectius implicats, ens permeta retrobar-nos en el millor destí: El nou Severí , la residència-centre de dia, la finalització de la circumval·lació i pel manteniment d'uns serveis públics bàsics de qualitat , com mereix la ciutadania castellonera.

Plataforma Cívica Castellonera