dissabte, 8 de desembre del 2012

Agraïment de les associacions convocants


Èxit de la Manifestació Cívica i agraïment de l'AMPA C.E.I.P. Severí Torres, Assemblea de Joves Castelló de la Ribera, Associació RESPIR, Associació AFICAS, Asociación de Jubildados y Pensionistas de Vva. de Castellón i Plataforma Cívica Castelloner PCiC, com associacions convocants.


Sota el lema PER UN CASTELLÓ + DIGNE: RESIDÈNCIA-CENTRE DE DIA, SEVERÍ TORRES I CIRCUMVAL·LACIÓ , es va celebrar la manifestació cívica, lúdica i festiva a la que van assistir una quantitat de persones superior a la manifestació passada.


Els xiquets/es, pares/mares, professors, majors, veïnat de la carretera i de la resta del poble, músics i dolçainer, voluntaris/es del servei d'ordre, i representants de totes les entitats socials, sindicals, juvenils, polítiques, etc., van recórrer els carrers de Castelló, des de la porta del CEIP Severí Torres, passant per la carretera que travessa el poble, cap al Parc de l'Estació per l'avinguda Blasco Ibáñez, desprès a l'ajuntament i baixant per el carrer Pérez Cabello, fins a la porta del CEIP Severí Torres de nou, sense cap incidència, i amb una coordinació excel·lent de la Policia Local i el servei d'ordre.



En la Ronda de l'Almenà a l'altura del Severí es va llegir el manifest cívic, pel director del Severí, Joan Aviñó, i per Rosa Filella, de l'associació RESPIR, en representació dels col·lectius més afectats per la falta d'inversions autonòmiques i provincials en els últims 14 anys: la construcció del nou CEIP SEVERÍ TORRES, la construcció d'una RESIDÈNCIA-CENTRE DE DIA per a la gent gran i la finalització de la VARIANT DE LA CV-560 que travessa per dins del nostre poble.


Les associacions convocants agraeixen públicament als participants i a les persones que han fet possible aquesta mobilització la seua assistència a la manifestació, el seu suport i la seua col·laboració.

Tal i com férem l'any 2010, si en els propers mesos i dins de l'any 2011 no s'inicien les obres de les infraestructures reclamades, ens plantejarem continuar la mobilització cívica, per la dignitat de la ciutadania castellonera, per exigir una millor qualitat de vida i unes infraestructures concordants als impostos que paguem.





Castelló a 29 de març de 2011
Plataforma Cívica Castellonera