dissabte, 8 de desembre del 2012

El Fustellés



La Plataforma Cívica Castellonera, junt al Col·lectiu d'escriptors de Castelló, hem programat el “2n Sopar/recital en homenatge a Vicent A. Estellés ” ,que aprofitarem per commemorar “ l'any de Joan Fuster ” en la posteriorVetllada literària. La proximitat de setembre i els 50 anys de Nosaltres els valencians són motius suficients per celebrar, tots plegats, la proximitat de la diada nacional del País Valencià en retre'ls el merescut homenatge a dos del seus millors escriptors i pensadors.

 

A més d'alguns dels nostres reconeguts autors: Anna Moner, Maurici Belmonte, Rafael Estrada i Tobies Grimaltos aquest any ens acompanyaran també altres autors riberencs: Urbà Lozano (d'Alginet) i Vicent Borràs (d'Algemesí) per bussejar en la millor poesia de l'Estellés i del Fuster al voltant del poble, del país i de la nació dels valencians.

Ens reunirem a sopar baix - braç a les 21:30 hores del dilluns 8 d'octubre de 2012 al magatzem de la cambra Agrària de Castelló. Podràs adquirir els tiquets –per cinc (5) euros- als llocs habituals (tasca 4 Gats, Agència Mister Ocio, Seat - Auvi) o contactant amb qualsevol de les persones dels col·lectius organitzadors.

Esperem poder comptar amb la teua assistència i participació (si tu vols, llegint el poema o l'aforisme de l'Estellés o del Fuster escollit per tu) per compartir alguna cosa més que un sopar en la vespra de la diada del País Valencià.

Col·lectiu d'escriptors de Castelló i de la Ribera

Plataforma Cívica Castellonera