dissabte, 8 de desembre del 2012

Mobilitat Sostenible i Segura


Entre el 22 i el 29 de setembre es celebra a tota Europa la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. A Castelló concentrarem les activitats en el proper diumenge 25 de setembre per celebrar el “Dia de la Mobilitat Sostenible i Segura” .



Descarrega't el Programa d'activitats.




Per a eixe dia les entitats organitzadores (AJCR, CCVdC, MCVdC i PCiC) em preparat, amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient, hem preparat algunes activitats que ens permeten reflexionar sobre el model de mobilitat urbana i energètic que utilitzem a Castelló. Així com les possibilitats d'evolució a uns models més nets, més barats, més saludables, menys dependents i menys contaminants. En definitiva, més sostenibles en termes de salut, mediambientals i econòmics.

Us convidem a provar tot un dia fruint del carrer major del poble, peatonalitzat, per fer passejades en patins, a peu o en bici amb els vostres amics i familiars.


També, gràcies a la deferència dels distribuïdors de Renault-Toyota, Piaggio-Vespa, Disvauto-Vectrix i Trucksama, podreu visitar la a partir de les 9 hores, la Mostra, Exhibició i Prova de vehicles elèctrics i híbrids a la plaça de l'ajuntament.

I per acabar el matí més saludablement, podeu agafar els vostres vehicles nets (i sense fums: bicis, patins, ...) i acompanyar-nos a la “Volta al poble”, en bicicleta i vehicles sense fums , a les 12:30, des de la plaça de l'ajuntament.



La proposta és senzilla, clara i neta: veniu, reconqueriu els carrers per als vianants i els vehicles nets i fruïu del vostre poble d'altra manera; paga la pena.

Organitza:
Plataforma Cívica Castellonera
Ajuntament de Vva. Castellón

Col·laboren:
Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera
Moto Club de Vva. Castellón
Club Ciclista de Vva. Castellón

Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible a la Ribera

Amb ocasió de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que es celebra del 16 al 22 de setembre, a l'Agència Energètica de la Ribera hem organitzat una sèrie d'activitats per amb la finalitat de fomentar l'ús de mitjans de transport més sostenibles.


Agència Energètica de la Ribera

Avda. José Maiques s/n
46410 Sueca
Tel. 96 171 70 07
Fax 96 171 27 77
www.aer-ribera.com