dissabte, 8 de desembre del 2012

Sopar-recital en homenatge a Estellés


EL Sopar-recital en homenatge a Vicent Andrés Estellés es farà a partir de les 21:30 hores del proper dissabte 24 de setembre a la nau de laCambra Agrària.


Finalment, després d'una setmana plena de contactes, reunions i negociacions, entre diverses entitats i persones, per salvar diverses coincidències d'activitats i incompatibilitats d'espais, hem pogut aconseguir el lloc i el marc adequat que ens permetrà acollir l'esdeveniment amb l'aforo suficient. Agrair de debò la col·laboració i la generositat de tots –persones i entitats- els implicats en aquestes negociacions.

Per enguany no serà el primer cap de setmana de setembre i obviarem la primera part del que recomanava Josep Lozano per a la celebració de l'homenatge ( “un plat típic de la nostra gastronomia, un bon vi de la terra i la lectura de poemes de Vicent Andrés Estellés” ); però ho celebrarem l'últim cap de setmana de setembre i complirem amb l'entrepà que porte cadascú baix-braç acompanyat d'una bona “picaeta” (“baix-braç” no és típic de la nostra gastronomia?).

Després del sopar, la col·laboració d'Anna Moner, Maurici Belmonte, Tobies Grimaltos i Xavier Martí ens permetrà fruir d'un complet recital del més selecte del poemari de Vicent Andrés Estellés. La cloenda i l'acomiadament vindran acompanyats pels sons de la música i les lletres de les cançons de Rafael Estrada i, possiblement, de Paco Muñoz.

Si alguna persona està interessada en oferir la seua participació en el recital, caldrà que contacte amb qualsevol dels col·laboradors, ja que a coordinació del recital està autogestionada pels mateixos participants.

Com podreu vore als cartells anunciadors, els tiquets per assistir al sopar-recital es podran adquirir –per 5 €- als Quatre Gats, a les oficines de Seat-Auvi, a l'agencia de viatges Mister Ocio o de qualsevol de les persones dels col·lectius de l'Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera i de la Plataforma Cívica Castellonera.

Us encoratgem –parafrasejant a Lozano- a que participeu en aquest esdeveniment celebrat amb els mitjans i col·laboracions que tenim, que no són poques, per tal d'iniciar la instauració d'un referent cultural, d'una celebració de la poesia, popular, festiva: una festa nostra. Una festa per honorar un dels nostres màxims poetes.

Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera
Plataforma Cívica Castellonera