dissabte, 8 de desembre del 2012

Programació del 25 d'abril a Castelló


En l'Assemblea Cívica del proppassat dia 9 de març de 2012, convocada per les associacions AJCR i PCiC a la sala polivalent de l'Obrera, a fi de decidir i programar els actes per la celebració del 25 d'abril a Castelló es prengueren els següents acords:
 
1.- Celebrar el tradicional Sopar Reivindicatiu del 25 d'abril a Castelló a les 22:00 hores del proper Dissabte 21 d'abril als locals de la Cambra Agrària.

2.- Al mateix sopar es lliuraran els VIII guardons “Síndic Pere Calp”.

3.- Es va decidir atorgar el VIII Guardó Síndic Pere Calp d'àmbit local de Castelló de la Ribera a Teresa Fuster Ortiz , per la seua coherència en els inicis de l'ASPC, la seua total implicació en les accions de l'ASPC i per la seua defensa del topònim Castelló de la Ribera.

Així mateix, el VIII Guardó Síndic Pere Calp de País Valencià s'atorgà a“L'alumnat de l'I.E.S. Lluís Vives de València”, per la seua campanya en defensa de les seues conviccions per un ensenyament públic, digne, de qualitat i en valencià.


Els llocs on es podran adquirir els tiquets per assistir al “Sopar Reivindicatiu del 25 d'abril a Castelló” són els següents:

Viatges Mister Ocio  
Tasca “Quatre Gats”  
Seat Auvi